Even voorstellen.

Babyspa de Spettertjes is een droom die voor mij uitkomt. Mijn naam is Djoeke Greaves-Lord Wever, sinds 2010 woonachtig in Boijl, getrouwd en moeder van twee prachtige zoons Mason & Owen. Ik heb mogen ervaren hoe de oneindige liefde als moeder voelt en die liefde wil ik graag doorgeven in mijn Babyspa: De Spettertjes.

Dat ik graag met kinderen werk wist ik al op jonge leeftijd. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker op een kinderopvang in Heerenveen. Hier heb ik ruim zeven jaar met vol passie gewerkt. Daarna ben ik voor een aantal jaar de zorg in gegaan maar toch bleef het werken met kinderen, de helpende hand bieden aan ouders en het ontwikkelingstraject van een kind opvolgen, mij trekken. Vandaar dan ik terug ben gegaan als pedagogisch medewerker op een kinderopvang.

Naast het werken op de kinderopvang bleef ik op zoek naar uitdaging. Ik heb een opleiding kindercoach gevolgd en succesvol afgerond. Ik miste het aspect met baby’s in tijdens deze studie en ben vervolgens terecht gekomen bij de opleiding babymassage. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond plus een specialisatie voor massage tijdens de kraamperiode. Dit alles heeft geresulteerd om mijn hart te volgen en mijn droom te verwezenlijken: een eigen babyspa.

In mijn babyspa, Babyspa de Spettertjes, staat ontspanning centraal. Massage, floating, een moment van samenzijn tussen ouder en kind maar ook ondersteuning bij eventuele kwaaltjes van je baby. Kom even met je baby in een bijzondere ontspanningsbubbel en lekker spetteren in de speciale babyjacuzzi.

Graag zie ik jou en je kleintje terug in mijn babyspa, ik kijk er naar uit!

Djoeke Greaves-Lord Wever